Total Pageviews

Tuesday, April 26, 2011

Jin Merogol Manusia,

salam,

terlebih dahulu saya ingin menyatakan yang saya memang anti jin. segala macam pengalaman saya mengajar bahawa jin sememangnya jahat. Jin yang masuk ke alam manusia kebanyakkannya semua jahat. Yang islam mahu pun yang kafir. Yang betul2 beriman kepada Allah tak akan masuk ke alam manusia walau apa pun situasi. Jin yang merogol manusia nie ada yang islam pun. kebanyakkan kes pun yang merogol manusia sememangnya islam. adakah disebabkan dia islam, kita boleh berkompromi dengan mereka? walhal manusia nie dilantik Allah sebagai pentadbir dan penguasa (raja) didunia ini. Sebaaik-baik kejadian dan makhluk paling mulia?? rakyat rogol permaisuri ataupun puteri raja?? apa hukumannya???

jin semua tahu taraf mereka dibawah manusia sejak dari penciptaan Nabi Adam a.s. Mereka sebenarnya dengki dan tak puas hati dengan taraf dan kejadian mereka. kalau mereka ada peluang untuk menganaiya manusia seperti contoh merogol manusia...mereka akan buat..percayalah. saya dah banyak jumpa kes semacam ini.

kebanyakkan kes anak yang gugur dalam kandungan, mati dalam perut ataupun hilang dari rahim nie semua kerja makluk jin durjana nie. sebilangan kecil aje yang berlaku tanpa ada penglibatan mereka. Mereka ini dalam banyak kes merogol isteri or anak gadis anda didalam mimpi ataupun separa sedar. ramai yang tak perasan benda macam ini. banyak kawan-kawan saya pun mengalami masalah ini, tetapi kebanyakkan mereka tak sedar bahawa jin durjana lah punya angkara. serasa saya lah dalam sepuluh kawan saya 5 orang pernah kematian anak (gugur dan mati pra lahir).

lupa saya nak ceritakan, jin bukan setakat merogol perempuan tetapi lelaki juga. Bukanlah gay...jin betina pun ramai yang rogol lelaki, maybe ramai yang tak sedar. mimpi basah...sebenarnya kerja jin betina sebenarnya. percaya atau tidak?? terpulanglah. Most of time time mimpi basah kita, kita tak kenal siapa pun pompuan tu...tetapi macam pernah jumpa dan kenal...tapi siapa yer??

tetapi kes rogol lelaki oleh jin betina, effeknya tak sebegitu berat. traumanya tak sehebat mana berbanding jin jantan yang merogol manusia perempuan.

ada satu cerita benar yang berlaku dibelah2 klang sana tentang lelaki yang dirogol saban hari oleh jin. lelaki ini dah beristeri tetapi pasangan ini tak dapay cahaya mata. si isteri pulak semacam takde nafsu sangat kat suami, suami pulak tak bernafsu sangat dengan isteri. diceritakan ustaz mail dan rakan-rakan segurunya berjumpa dengan simangsa nie. mereka menegur kawan mereka namanya rekaan abu...time-time makan pagi si abu nie berjumpalah dengan ustaz mail dan rakan seguru ustaz mail....lama tak jumpa..tetapi mereka semua nampak ada seorang perempuan tgh mengendong anak mengekori si abu nie. mereka tanya..sapa yang ikut ko nie abu?? bawak anak pulak tu..rupa macam muka ko aje abu.

dipendekkan cerita, geng-geng nie pun berusaha lah untuk membantu abu. mereka bertandang kerumah si abu dan jumpa rumah si jin perempuan nie. apa lagi kene sapulah jin pompuan tu. mengikut ceritanya siabu nie memang tiap-tiap malam bermimpi ada pompuan cantik dok datang bertengek dan menunggang di abu nie..sampaikan abu nie takde selera dengan isterinya.

selepas jin itu disapu, barulah si abu nie dapay zuriat..alhamdullilah.

dari pengetahuan saya yang cetek dan dangkal serta tak pandai-pandai nie, jin merogol manusia. lelaki dan perempuan. cuma sometime kita tak sedar perkara nie berlaku. sebilangan kes, si mangsa rogol dirogol didalam keadaan sedar,,dan ini satu jenis trauma yang dashyat sebenarnya. kalau kita tahu yang merogol tu iblis..??? apa nak buat?? kebal tu kata banyak forummer disini.

kepada yang nak tahu dan belajar cara tu..silah phone no disebenah or pm saya. saya tak jual dvd...maaf kalau ada nak membeli. saya cuma mengedarkan dvd, sumbangan tu terpulanglah. kalau yang rasa saya menjual dvd..100 keping saya hantar 4 orang aje yang bayar. saya memang tak mintak duit pun..sumbangan sahaja. kalau anda tahu matematik moden..tahulah berapa besarnya untung saya menjual dvd nie. kepada yang dah dapat dvd tu dan tak bagi sumbangan, tak perlulah bayar anggap ianya percuma dari saya. saya halalkan semua.

untuk kupasan selanjutnya dan sesi Q& A berkenaan jin asyik dan bunian merogol manusia sila klik link dibawah:-

http://ilmuhaq-danish.blogspot.com/2011/05/jin-asyik-merogol-manusia-kupasan-part.html

Wallahu aklam

4 comments:

  1. assalamualaikum, saya ada kirimkan email tetapi tak dapat kenapa ya?

    ReplyDelete
  2. walaikumsalam,

    saya tak pasti kenapa. tetapi maybe cik terhantar ke e-mail lain. Pastikan e-mail saya.
    ilmuhaqdanish@gmail.com

    tanpa ada .my kat belakangnya. sila hantar sekali lagi. Serasa saya takde sebarang masalah pasal e-mail saya nie.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum boleh sye bertanya

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum , boleh saya bertanya ? Saya perlukan bantuan. Mengenai tunang saya. Saya ingin tahu bagaimana nak belasah atau bunuh jin ni ? Sebab saya rasa jin ni dah jatuh cinta dengan tunang saya. Dan saya rasa dah ada perkara yang tak diingini berlaku. Dan baru Baru ni , dia digangu , dan pulih sekejap. Tetapi ingatannya terhadap saya , telah hilang. Beliau kata seolah olah baru berjumpa. Tak mengenali saya. Saya inginkan pertolongan dan jalan untuk menyelesaikan masalah ini. Ni semua kerana keturunannya ada penjaga. Daripada kerabat Pahang. Mak dia kerabat sultan Pahang.

    ReplyDelete