Jumlah Paparan Halaman

Rabu, 23 Mac 2016

Pengumuman: Ustaz ismail mengerjakan umrah dari 22hb Mac hingga 3 April 2016

Assalamualaikum kepada semua dan salam sejahtera,

Dimaklumkan bahawa ustaz ismail sekarang mengerjakan umrah seperti tajuk diatas. Segala temujanji boleh dibuat selepas 3hb April ini.

Agak ramai yang bermasalah yang email saya dan whatapss saya. Harap maaf saya akan cuba bantu sedaya terdaya saya.

Wallahuaklam

12 ulasan:

  1. assalamualaikum ustaz. nama saya zuzafrina binti zubidah. berumur 33 tahun. saya dah 2 kali kematian anak dalam kandungan. minta tolong jasa baik ustaz tolong scan kan saya. terima kasih ustaz. email saya rinazulkifli84@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam,
      Sila check email puan.
      Wallahuaklam

      Padam
    2. Waalaikumussalam,
      Sila check email puan.
      Wallahuaklam

      Padam
  2. Assalamualaikum en danish..blh sy ajukn soalan..soalannye berbunyi mcm ni..knpa kwn sy stiap kali dia hndak makan..akn ade rambt dlm mknan tsebut..knpe ye..boleh minta pndapat..trima kasih

    BalasPadam
  3. Salamunalaikum en Danish,

    Saya nak tanya pandapat en Danish berkenaan kepercayaan jam tawaf mempunyai kebaikan atau manfaat berbanding jam biasa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam tuan ahmad,
      1.bab manafaat ni bagi saya satu aja. Kita kembali kepada fitrah. Sebenarnya bukan sekadar tawaf sahaja anti clock rotatio. Tetapi pergerakan planet mengelilingi matahari pun anti clock wise.
      2. Jika ada yg percaya pusingan anti clock wise tu ada aura atay vibration atau kuasa alam semulajadi utk beri manafaat kesihatan, maaf saya cakap benda ni jatuh kategori tahyul.

      Wallahuaklam

      Padam
  4. Assalamualaikum tuan, sy ingin ajukn pertnyaan,isteri sy mengalami mslh gangguan, dah byk ustaz pg n ustaz ckp sihir dan saka dr sy..hrp tuan blh membantu, ini email sy izaidiazis@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam,
      Sudah diemailkan kpd tuan.

      Wallahuaklam

      Padam
  5. Assalamulaikum ustaz.bagaimana nk halau bnda halus dlm.rumah..kami dh tinggal hampir sebulan..bnda tu mcm dh ade lama..blh tunjuk ajar caranya ustaz..atau ada cara paling baik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam,
      1.tuan kena rujuk direct dgn ustaz ismail. 0193619305.
      2. Byk punca gangguan dlm rumah tu sebenarnya. Bukanlah satu atau dua punca semata mata.
      3. Saka keluarga tuan, isteri tuan, rumah tu sendiri dan barangan dalam rumah tu.

      Wallahuaklam

      Padam
  6. Ustaz sy yang tanya td..ni email sy..shah.ridduan@yahoo com

    BalasPadam