Jumlah Paparan Halaman

Ahad, 29 Julai 2018

rawatan sakit kanser, tumor, sakit jantung lieukimia, sakit aids, HIV dan sakit fizikal menggunakan air zam zam

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog,

maaf kepada semua kerana agak lama saya tak kemaskini blog dan membuat pos baru .disebabkan adanya kes terbaru anak murid saya yang ada terkena sakit fizikal iaitu kanser maka kali ini saya akan mengupas rawatan sakit biasa menggunakannya air zam zam. berikut adalah doa yang diubahsuai untuk sakit fizikal biasa yang boleh diamalkan oleh semua

doa rawatan sakit medikal air zam zam

MINUM AIR ZAM-ZAM DENGAN DOA INI

Segala puji-puji bagi Allah yang Esa pada Zat yg Ghaib, Esa pada sifat Takabur, Esa pada Perbuatan, Esa pada Nama, Esa pada Wajah. Selawat dan salam kepada Rasulullah s.a.w. ahli bait baginda, sahabat sahabat baginda, kaum mukminin mukminat, muslimin muslimat. 


Wahai Allah Engkau bersihkanlah, Engkau keluarkanlah, Engkau musnahkanlah, Engkau binasakanlah, Engkau hancurkanlah segala jisim kejahatan iblis, syaitan, jin, bunian, syaitan manusia, polong, pleset, hantu raya, saka, badi manusia*, badi binatang*, roh roh yang jahat, sihir sri muka, sihir penunduk, sihir pengasih, lelaki dan perempuan yang jahat yang mengkhianati diriku, ilmu bathil yang mengkhianati zahirku, batinku, batin dalam batinku.

wahai Allah, engkau keluarkan, engkau hancurkan lah dan engkau binasakanlah segala kejahatan sakit kanser, sakit lieukimia, sakit jantung, sakit tumor ..(masukan kan sakit anda) yang ada pada diri ku. Engkaulah yg maha penyembuh maka sembuhkan dan permudahkan pemyembuhan penyakit (.sakit anda) dan  ampunilah dosa ku yang aku lakukan dengan sengaja dan tidak sengaja dengan izin Allah dari keberkatan air zam-zam dan keberkatan pengorbanan Ibrahim a.s. Ismail a.s. Hajar a.s dan berkat kalimah Haq................


LAILLAHAILLALLAH MUHAMMADURRASULULLAH

Hadis-hadis rujukan berkenaan Air Zam-Zam.

Air Zamzam itu diminum mengikut apa yang diniatkan atau dikehendaki." (Diriwayatkan dari Jabir, lbnu Abbas, lbnu Umar dan Muawiyah)


Air zam-zam adalah ubat dari rasa sakit (ubat penyakit).”
(HR Abu Daud Ath Thoyalisiy dalam musnadnya no. 459. Dikeluarkan pula oleh Al Haitsamiy dalam Majma’ Az Zawa-id, 3/286 dan Al Hindiy dalamKanzul ‘Ummal, 12/34769, 3480.)

خَيْرُ مَاءٍ عَلَى وَجْهِ الأَرْضِ مَاءُ زَمْزَمَ فِيهِ طَعَامٌ مِنَ الطُّعْمِ وَشِفَاءٌ مِنَ السُّقْمِ

“Sebaik-baik air di muka bumi adalah air zam-zam. Air tersebut boleh menjadi makanan yang mengenyangkan dan boleh sebagai ubat penyakit.”
(Lihat As Silsilah Ash Shahihah no. 1056

Doa air zam-zam ini adalah teknik basic dalam teknik bunuh jin, syaitan dan sekutunya. Cara penggunaan doa air zam-zam adalah seperti berikut:-

  1. Campurkan beberapa titis air zam-zam tulin (yang tidak dibacakan doa dan rukyah) kedalam segelas air biasa.
  2. Duduk sambil mengadap kiblat.
  3. bacakan doa air zam-zam seperti diatas sambil mengadap gelas tersebut.
  4. Teguk pertama berhenti, teguk ke dua berhenti, habiskan air pada teguk ke 3.
  5. Boleh dibuat seberapa kerap yang anda mahu, 5 atau 2 kali sehari, terpulanglah kepada anda.
  6. pembaca baca, pembaca minum. jangan bacakan untuk orang lain walaupun isteri anda sendiri atau suami anda sendiril. Si sakit minta dan bergantung terus kepada Allah tanpa ada perantara.
  7. teruskan usaha dengan perubatan moden dan hospital yang ada dan yakinkan bahawa rawatan adalah asbab semaya mata, Allah juga yg menyembuhkan dengan asbab yang betul.
  8. saya sertakan satu kisah berkenaan Nabi Musa a.s dan sakit gigi dan diharapkan semua dapat pengajaran. 
kisahnya begini .pada suatu hari Nabi Musa a.s. seteleah beberapa ketika terasa sakit gigi yang sangat dahsyat. baginda cuba bertahan dgn sakit giginya itu dan akhirnya selepaa tidak tahan maka banginda pun berdoa kepada Allah meminta Allah menyembuhkan sakit gigi nya. disebabkan oleh kelebihan Nabi Musa a.s. boleh bercakap terus dengan Alllah maka Allah menyuruh Nabi Musa a.s pergi kesuatu tempat dan memamah satu jenis daun daripada pokok  ditempat itu. tanpa membuang masa, Nabi Musa a.s terus ketempat yg disebutkan Allah dan memamah daun yg dimaksudkan oleh Allah. Dgn izin Allah, sakit gigi Nabi Musa hilang sekelip mata dan Nabi Musa a.s. pun balik lah kerumah nya kembali. selang beberapa hari tiba tiba sakit gigi Nabi Musa a.s datang balik .kali ini Nabi Musa a.s terus bergegas ke tempat yg sama untuk memamah daun yg tempoh harinya dimamahnya. malang sekali kali ini selepas memamah daun ubat tersebut sakit giginya jadi makin sakit. Nabi Musa kemudiannya terus bertanya kepada daun itu buatkan giginya makin sakit. Lalu Allah s.w.t pun menjawab, kali pertama engkau sakit , engkau memohon kepadaKu penyembuhan. kali ini engkau terus mencari ubat tanpa memohon daripada ku penyembuhan. maka tersedarlah Nabi musa a.s drpd kesilapan nya dan dia pun bertaubat atas kesalahannya.

so daripada kisah ini apa pun kaedah dan asbab untuk penyembuhan untuk segala jenis sakit adalah perlu walaupun untuk para Nabi sendiri dan Allah sahaja yg maha penyembuh. Dia yg memberikan kota sakit dan Dia juga maha menyembuhkan sakit kita 

saya berikan dan sampaikan yg haq semata-mata kepada semua pembaca tiada yg bathil dulu kini dan selamanya.


wallahua'lam

Tiada ulasan:

Catat Ulasan