Jumlah Paparan Halaman

Khamis, 22 Disember 2016

Ustaz Ismail sudah Kembali ke semenanjung Malaysia hari ni

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca,

Adalah dimaklumkan ustaz ismail dah selamat kembali ke semenanjung malaysia dan sedia untuk berkhidmat. Kepada para pembaca yang bermasalah gangguan, rumah bergangguan dan sebagainya silalah call dia untuk temujanji. 0193619305.

Wallahuaklam

7 ulasan:

  1. Assalamualaikum...tuan hari nie sy dimandikan limau oleh rakan ibu saya...dikatakan saya di sihir...tetapi setahu saya...kalau disihir and saya menyedarinya sudah pasti sihir tersebut telah patah...entah lah tuan...saya x berapa paham...blh tlg emailkan pada gopionaunie94@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. AsSalam sdr Danish, bagaimana utk kita kembalikan ilmu bathil, sekiranya org yg memberi telah tiada dimana atau telah meninggal.

      Padam
  2. Assalamualaikum...hari ini saya dimandikan air limau...juga buat pembersihan...ibu daya bawa rakannyer ke rumah...dikatakan sy disihir...tp bukankah kalau sy dah tau sihir itu x menjadi...tp kenapa sy masih teringatkan dy and masih berhubung

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam aunie,
      1. sememangnya cik terkena ilmu pengasih.
      2. akan tetapi teknik dan cara mandi limau tu tak mengeluarkan sihit drpd badan, hanya memasukkan jin baru kedalam diri untuk tujuan mengawal jin saka dan pengasih yg sedia ada.
      3. silalah call dan dapat bantuan ustaz Ismail ya. 0193619035.
      4. jika ada soalan, silalah email terus kepada saya. ilmuhaqdanish@gmail.com

      wallahua'lam

      Padam
  3. Assalamualaikum tuan danish..sya Mohammad Rizan ada email pertanyaan ngn tuan harap reply...tq:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam,

      telah pun dijawab tuan.

      Wallahuaklam

      Padam
  4. Assalamualaikum, sy nak tnya dah dua kali dlm tahun ni sy ke masjid dan jumpa sejenis batu kecil berwarna merah. Sy tidak memuja pun batu tersebut cuma simpan di dlm tempat yg elok. Apakah batu tersebut ada jin di dlm nya?

    BalasPadam