Jumlah Paparan Halaman

Ahad, 13 November 2016

Pengumuman: ustaz Ismail akan ke KL Sabah bermula 28.11.2016 hingga 31 Disember 2016.

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua para pembaca blog.

Ustaz Ismail akan ke Sabah seperti tarikh diatas. Kepada para pembaca yg bermasalah di belah Sabah, Brunei dan mungkin Sarawak boleh ambil kesempatan ini utk aturkan temujanji tuan puan semua jika ada memerlukan bantuan dan tunjuk ajar. No telefon 0193619305.

Saya sekeluarga ambil yg Haq semata mata drpd semua pembaca dulu kini dan selamanya. Saya  memulangkan apa sahaja yg saya ambil drpd para pembaca dan kepunyaan para pembaca yg ada pada diri saya, isteri saya dan anak anak saya. Ini adalah akad pulang yg boleh para pembaca gunakan. Just ganti sahaja ganti nama pembaca kpd tuan,puan, ustaz, ustazah, encik dan ouan Dan sebagainya.

Itu adalah intro akad pulang utk pengetahuan dan daripada saya utk para pembaca blog semua.

Ramai yg sangka blog ini tidak lagi aktif. Sebenarnya aktif tetapi saya tak update sahaja post yang baru. Banyak menjawab komen komen yang agak berterabur didalam post post saya yang agak banyak. Saya akan cuba update post baru sekurang kurangnya 1 post sebulan. Insyaallah.

Harap e-mail terus kepada saya jika ada sebarang persoalan atau komen pada post yang berkaitan ya. Saya Mohon maaf sebab lama tak update post baru ya.



Wallahua'lam


2 ulasan:

  1. salam. sy nak tny.

    sejak sy knl pakwe sy, sy dah x kuat ibadah tp masih lgi melakukan yang wajib.
    dan akhir-akhir nie sy sll bernafsu walaupun pakwe sy takde dpn sy.
    sy sll terbayang sy "buat" dgn dy.
    dan dy jugak pernah cerita yg dy prnh mimpi basah dgn sy.
    byk kali jugak lah.
    and ada sekali tu, dy bgtahu sy,
    setiap kali dy rasa nak buat jahat kat sy, mesti dy sakit kepala. seakan-akan ada yg menjaga dy.
    dan dy sll marah sy bila ckp bab benda ghaib sbb dlu sy x ambik kesah semua nie. dy pulak jenis yg diajar psl benda ghaib.
    pakwe sy nie ada ilmu ambilan ke? perlu tak sy jauhi dy?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam,
      1.soalan cik sudah pun dijawab dalam bentuk e-mail. Ya bf cik ni ada saka dan juga ambilan ilmu.
      2. Just mintalah Allah tunjukkan pada cik bab stay atau tinggalkan dia. Dia yg maha mengetahui yg di langit dan di bumi.

      Wallahua'lam

      Padam