Jumlah Paparan Halaman

Ahad, 21 April 2013

Ustaz ismail dah kembali ke semenanjung

Salam semua,

Saya ingin memaklumkan bahawa ustaz ismail telah kembali ke semenanjung dan kepada sesiapa yang memerlukan tunjuk ajar dan bantuan boleh menghubungi ustaz mail secara terus.

Ramai yang membuat appointment tapi tak mampu untuk berjumpa. Saya dulu pun sama. Macam macam dugaan yg tuan puan perlu hadapi untk berjumpa ustaz mail. Benda yang menggangu anda semua akan sehabis habisan akan halang anda semua untuk datang dan mendapatkan tunjuk ajar ustaz ismail.

Banyak banyakkan berdoa kepad Allah dan minta Allah permudahkankan anda semua yang bermasalah untuk berjumpa ustaz ismail.

Wallahu aklam

7 ulasan:

  1. Salam,

    Bolehkah jin yang tinggal dlm badan kita membaca isihati dan niat kita?
    Ibarat contoh, saya sedang membaca blog tuan ni, dan niat nak belajar teknik bunuh jin. bolehkah jin itu tahu niat saya ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikum salam,

      Boleh disebabkan ada sebahagian jin yg ganggu tuan mmg tinggal didalam hati tuan. Mereka mmg dah tau niat tuan tetapi tak banyak yg mampu benda ni buat selain melemahkan keyakinan tuan dan membuatkan tuan tanggung menangguh sahaja.

      Janganlah takut dan risau. Kekuatan tuan sebenarnya amat mengerunkan jin tu sebenarnya. Sekarang masalahnya tuan takda cara dan ilmu utk menggunakan kekuatan tuan dalam menghancurkan jin yg menggangu tuan.

      Walahu aklam

      Padam
  2. salam tuan danial,

    tuan ada jelaskan mengenai rawatan minum air ruqyah/jampi yang berisiko memindahkan jin. mcmana pula dengan air bacaan 30 juz quran oleh pelajar2 tahfiz? dan juga air selusuh? ada risiko juga ke? Terima kasih

    -TMNas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaikum salam tmnas,

      Sebenarnya bukan berisko, mmg memindahkan pun jin kedalam diri sipeminum air tersebut.

      Status:
      1. Bacaan 30.juz alquran oleh tahfiz
      Sama seperti air jampi atau rukyah. Memindahkan jisim kejahatan dari pembaca kedalam air dan masuk kedalam si peminum.
      2. Air selusuh,

      sama juga. Seperti air jampi dan rukyah. Memindahkan jisim kejahatan dalam diri pembaca kepada peminum melalui air.

      Harap jawapan saya menjawab soalan tuan.

      Wallahu aklam

      Padam
  3. Mencari Jawapan22 Mei 2013 10:32 PTG

    Assalamualaikum....
    Sya mohon bantuan saudara...bagaimana cara untuk sya bertemu atau berhubung dgn Ustaz Ismail...

    BalasPadam
  4. Mencari Jawapan22 Mei 2013 10:56 PTG

    Assalamualaikum...saudara...bgaimna sya boleh menghubungi ustaz mail??? bolehkh sya berguru tnpa bertmu beliau???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila lah call no pada profail saya. Ada pada blog saya. Jika tak jumpa

      ismail 013-3809376 019-3619305

      Padam